Veckans HR – vecka 2

    Veckans HR firar ett år! Vi firar genom ett lite kortare Veckans HR eftersom jag imorgon har tenta. Ni får hålla tillgodo med dessa länkar och spana gärna in de tre blogginläggen som skrivits här på bloggen i veckan.
Skrivet av: Johannes Sundlo
Johannes Sundlo
Written by Johannes Sundlo

Arbetar som Global Recruiting Analyst på Spotify. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

2 comments
Joakim Aittamaa Lindström
Joakim Aittamaa Lindström

Tackar för omnämnande! Iofs är väl det där en form av digitalt CV, lite mer omfattande än de vanliga man skickar dock. Ska uppdatera under veckan med en flik gällande de uppdrag jag har just nu. Med vänlig hälsning, Joakim Aittamaa Lindström

forsandree
forsandree

Kul att du instämmer vad gäller CV. Vad gäller grundpremisserna så tror jag att de indirekt inryms i mina två andra kriterier - man kan inte visa passion och förklara varför man valt just det här jobbet, utan att ha vissa grundkvalifikationer. Vad gäller vår rekryteringsprocess i övrigt så finns lite mer om det i inlägget och kommentarerna här: http://www.vd-blogg.se/100-kandidater-valde-2-i-rekrytering Säg till om jag kan berätta något mer ;)

Trackbacks

  1. [...] Veckans HR – vecka 2- Kul att du instämmer vad gäller CV. Vad gäller grundpremisserna så tror jag att de indirekt inryms i mina två andra kriterier – man kan inte visa passion och förklara varför man valt just det här jobbet, utan att ha vissa grundkvalifikationer. Vad gäller vår rekryteringsprocess i övrigt så finns lite mer om det i inlägget och kommentarerna här: http://www.vd-blogg.se/100-kandidater-valde-2-i-rekrytering Säg till om jag kan berätta något mer ;) Du kanske också vill läsa…VD-kommentarer – 16 Januari 2011 bVD-kommentarer – 16 Januari 2011VD-kommentarer – 8 Januari 2011Professor Evert Gummesson om kundfokus och kontinuerliga förbättringar på JuristjourenVD-kommentarer – 5 Januari 2011 Det här inlägget postades i VD-kommentarer och har märkts med etiketterna lean, ledarskap. Bokmärk permalänken. ← Jämställdhet är inte ett mål i sig blog comments powered by Disqus /* [...]

Share with your friends


Submit