Veckans HR – vecka 2

  Veckans HR firar ett år! Vi firar genom ett lite kortare Veckans HR eftersom jag imorgon har tenta. Ni får hålla tillgodo med dessa länkar och spana gärna in de tre blogginläggen som skrivits här på bloggen i veckan.
Skrivet av: Johannes Sundlo
Johannes Sundlo
Written by Johannes Sundlo

Arbetar som HR Controller på Spotify. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

3 Comments

 1. forsandree

  Kul att du instämmer vad gäller CV. Vad gäller grundpremisserna så tror jag att de indirekt inryms i mina två andra kriterier – man kan inte visa passion och förklara varför man valt just det här jobbet, utan att ha vissa grundkvalifikationer.

  Vad gäller vår rekryteringsprocess i övrigt så finns lite mer om det i inlägget och kommentarerna här: http://www.vd-blogg.se/100-kandidater-valde-2-i-rekrytering Säg till om jag kan berätta något mer ;)

 2. Pingback: VD-kommentarer – 17 January 2011 | VD-BLOGG

 3. Joakim Aittamaa Lindström

  Tackar för omnämnande!

  Iofs är väl det där en form av digitalt CV, lite mer omfattande än de vanliga man skickar dock. Ska uppdatera under veckan med en flik gällande de uppdrag jag har just nu.

  Med vänlig hälsning,

  Joakim Aittamaa Lindström

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Share with your friends


Submit