Då så! Känns som de flesta bloggar börjar få upp lite fart igen, kul! Ska vi se om vi kan få upp farten i vår egen blogg också.
Vi planerar att följa upp fjolårets serie om personalvetarutbildningarna runt om i landet i samband med att det är dags att skicka in sin ansökan till högskolan/universitet. Förra året var det många som sökte information om personalvetarutbildningarna på vår hemsida och vi hjälper mer är gärna till i arbetet med att föra ut vad det innebär att gå en sådan utbildning.
Nu lite länkar!
    En bra och överskådlig post men som vi på HR Sverige tidigare påpekat är sociala medier bra på search-delen av en rekrytering. För att rekrytera bör du fortfarande träffa dina kandidater på något sätt och inte bara kika på vad personen åstadkommit inom sociala medier. Så är sociala medier en bra plattform för rekrytering? Ja för search och som searchverktyg och spridningsverktyg är sociala medier riktigt bra. Att folk fortfarande betalar hutlöst mycket för jobbannonsering i dagspress är för mig en gåta.