2013 har varit ett fantastiskt bloggår! Aldrig förr har så många läsare hittat in hit till HR Sverige-bloggen vilket vi givetvis är väldigt glada för. Under året som har gått har det skapats 131 inlägg om alltifrån vad HR faktiskt är till vad som egentligen finns i huvudet på en rekryterare. Att vi lyckas håll denna bredd beror helt och hållet på våra fantastiska skribenter och vi är mer än glada för att ni väljer att dela med er av er klokskap och reflektioner!

Vilka av de 131 bloggposterna har då engagerat flest? Här är de fem inlägg som har blivit mest lästa under 2013.

  1. Vad är vitsen med ett personligt brev om det inte är personligt?
  2. 3 saker att tänka på när du som rekryterare kontaktar någon på LinkedIn
  3. Anställ karriärister som uppfyller 75% av kravprofilen
  4. Be inte om ursäkt för att du har barn
  5. Sex skäl

Tack för att ni följt oss under 2013 – vi lovar att bli dubbelt så bra 2014!