HR Sverige-bloggen 2010

Att sammanfatta vad man har gjort det senaste året hör lite den här tiden till och jag tänkte göra detsamma.

För det har varit ett spännande år. Den 15 januari postades det första blogginlägget här på HR Sverige-bloggen och sedan dess har 192 andra inlägg publicerats. Inledningsvis handlade många av posterna om sociala medier mest för att det är min hjärtefråga men efterhand utökades bloggen med fler skribenter och därmed ökade variationen på inläggen som har kommit att avhandla alltifrån arbetsmarknaden till identitet.

Vi har också utsett Sveriges bästa HR-blogg, en tävling som Marie Förborgen vann. Vi såg mycket synergier i att utlysa en tävling och bloggande är något vi vill uppmuntra därför känns det givet att vi fortsätter på den inslagna vägen och redan nu kan du nominera bloggar. Är du missnöjd på de HR-bloggar som finns? Starta då din egen. (Glöm inte nominera den sedan.)

Bland våra mest lästa inlägg finns bland annat ”Glöm CV:t – tänk portfolio”, ”You need a social media strategi”, ”80-talisten som chef i serviceverksamheten” och ”Att synas eller inte synas”. Totalt sett har cirka 15 000 besökare hittat till HR Sverige-bloggen och man stannar i nästan två minuter i genomsnitt vilket vi är otroligt glada för!

Nu tar vi nytt sikte på 2011! Är det något du vill läsa om eller är det rent av så att du vill bli en av oss? Skicka mig ett mail på johannes at hrsverige.nu så ser vi vad vi kan hitta på.

Imorgon tänkte jag ta fram min spåkula och titta vad 2011 kommer innebära för HR.

Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

3 Responses to “HR Sverige-bloggen 2010”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Fredrik Johnsson, Johannes Sundlo. Johannes Sundlo said: HR Sverige-bloggen 2010 http://bit.ly/fS6ATB #hrsv […]

  2. Vill bara fylla på med att det var ett mycket bra initiativ. HR-sverige saknade ett nyare alternativ ett med nya infallsvinklar. Jag tror att HR-sverige komme gå ett lysande 2011 till mötes.

Lämna ett svar

Netigate Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!