Veckans HR – vecka 51

God Fortsättning! Lite nytt utseende på Veckans HR. Har börjat använda ett tillägg som automatisk hämtar mina poster och kommentarer från Google Reader. Otroligt mycket smidigare jämfört med förut.
Det märks att det är helgdagar, bloggarn uppdateras (med rätta!) inte så ofta men lite godsaker från veckan finns det att bjuda på! Eftersom det är ”arbetsgivar” jul så kickar kanske verkligheten igång imorgon igen.

 • Är du FÖR nöjd med dina medarbetare? – Kan man bli för nöjd? Ja, givetvis. Feedback handlar ju inte om att bara ge bra återkoppling utan också relevant återkoppling. Oavsett om den är bra eller dålig. I fallet som Yvonne beskriver skulle jag nog råda vederbörande att byta jobb, det verkar inte finnas så mycket utmaningar på den arbetsplatsen.
 • 10 Ways Social Media Will Change in 2011 – Titta in i spåkulan och se hur 2011 kommer att se ut. Intressant inte minst med tanke på att jag själv spår att 2011 kommer bli året då HR verkligen hittar ut på nätet.
Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

4 Responses to “Veckans HR – vecka 51”

 1. […] This post was mentioned on Twitter by Oskar Henrikson, Johannes Sundlo. Johannes Sundlo said: Veckans HR – vecka 51 http://bit.ly/etqsf7 #hrsv […]

 2. Göran skriver:

  Bra mix på länkarna! Vad heter tillägget du använder för att hämta från google reader?

  Gott nytt år!

 3. nilsostergren skriver:

  Gratis arbetsmiljöhandbok-länken är felaktig. Den omnämns på http://nyarbetsmiljo.se/om-ny-arbetsmiljo/om-nils-ostergren/publicerat/ och kan laddas ner direkt från http://www.bya.se/content.php?id=19 (pdf). Observera att handboken riktar sig till bevakningsbranschen men innehåller så mycket generell arbetsmiljö-information att den är intressant för många branscher.

Lämna ett svar

Netigate

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!

Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser