LinkedIn – live!

Först lite reklam! Om du är i Göteborg nästa vecka och är sugen på att få veta mer om LinkedIn är du varmt välkommen till Elite Hotel Avenyn där jag i samarbete med JCI Göteborg kommer hålla en föreläsning om vad LinkedIn är. Kostar gratis – allt du behöver göra är att anmäla dig här. Bra va?

Ingen jätte update men LinkedIn sällar sig idag till skaran som har en ”Share-button” numer. En knapp där du enkelt kan dela med dig av innehåll som du tror intresserar folk du har på LinkedIn. Klicka här för att läsa mer och här för att hämta knappen.

Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

One Response to “LinkedIn – live!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Linda and Kristina Lindén, Johannes Sundlo. Johannes Sundlo said: LinkedIn – live! http://bit.ly/eAWEB1 RT = kärlek! […]

Kommentera

Netigate

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!

Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser