Vi har det senaste Äret fÄtt följa med Louise Andersson pÄ Jobylon in bakom kulisserna hos mÄnga av Sveriges inspirerande HR-chefer i videoserien #HREats. Vi har bland annat fÄtt lÀra oss hur ledarskapsutveckling sker pÄ Trafikverket, hur Systembolagets kundlöfte börjar med kulturen och hur Klarna nÄr effektivitet genom 350 smÄ interna start-ups. En serie som inspirerar, motiverar och glÀdjer HR-Sverige!

Det Àr kul att se att #HREats breddas i bÄde formatet och innehÄllet! Förutom att vi nu kommer att kunna lyssna pÄ #HREats i #HREatspodden, sÄ Àr innehÄllet utökat med att inkludera gÀster som Àr branschexperter, forskare och entreprenörer. Alla för att ge sitt perspektiv pÄ hur vi skapar framtidens arbetsplats.

Vi Ă€r otroligt glada över det ljus och positivitet som #HREats har fĂ„tt! Trots att mĂ„nga Ă€r förĂ€lskade i genuiniteten som videoformatet ger sĂ„ efterfrĂ„gades det att kunna att ta del av innehĂ„llet nĂ€r man Ă€r pĂ„ sprĂ„ng och inte har möjlighet att prioritera det visuella. Det nya fokuset pĂ„ framtidens arbetsplats har mĂ„nga spĂ€nnande gĂ€ster att vĂ€nta, bland annat Hanna Schultz, Stefan Tengblad, Kajsa Kurtsson och Anna Gullstrand!” berĂ€ttar Louise.

Ni följer #HREatspodden HÄR!