Jag har tidigare skrivit om att jag tror starkt på video som ett framtida kommunikationsmedel, inte minst om vi tittar på de som precis kommit ut på arbetsmarknaden eller står i begrepp att ge sig ut på arbetsmarknaden. Video en naturlig del i hur de kommunicerar, tar till sig information och lär sig. Trevande försök har gjorts inom HR att uttnyttja video som kommunikationsmedel men med i min åsikt begränsad framgång. Därför är det extra roligt att trilla över initativ som med hjärta, engagemang och tar sig an att via video för att sprida kunskap, glädje och insikter från HR. HREats är ett initativ från Jobylon som gör just det.

”Syftet med HR-vloggen #HREats är att skapa en digital plattform från HR till HR, där Jobylon agerar facilitator där man i avsnitten framhäver olika HR-chefer/specialisters röster genom att dyka djupare i hur företagen de jobbar på arbetar med olika aspekter av HR” säger Louise Andersson på Jobylon.

”Initiativet växte fram då vi såg en törst efter formatet, men framförallt bristen på rörligt content i en familjär miljö inom HR där fokus ligger på autenticitet. #HREats handlar inte om att skryta, tvärt om, det handlar om att dela med sig av lärdomar, misstag och tips för inspirera andra till att bli bättre tillsammans!” fortsätter Louise.

Helt i linje med hur vi på HR Sverige har resonerat i snart tio år och därför vill vi hjälpa till att sprida #HREats till fler. Så från och med idag kommer vi länka upp varje avsnitt av #HREats här på bloggen!

Du hittar det för oss första avsnitt med Klarnas Head of Learning & Leadership här nedan och vill du se tidigare avsnitt ligger alla dessa under hashtag #HREats eller på Jobylons LinkedIn-sida.