Vi frågade er om ni hade tips på HR-personer det skulle vara värt att hålla lite extra koll på under 2019 och vilket gensvar vi fick! Det glädjer oss att se så många goda exempel. Det enda något delikata problemet har varit att gå igenom alla inkomna förslag vilket gjort att det här har dragit ut lite extra på tiden. Nu har vi sammanställt listan och är glada och stolta över att kunna presentera den.

Att sammanställa den här listan har på inga sätt varit lätt. Att värdera HR genom rekommendationer på det här sättet har förstås sina begränsningar vilket vi är fullt medvetna om. Skulle vi verkligen undersöka saken skulle vi behöva skugga alla – så ta listan därför vad den är. Kanske hittar du ett nytt och för dig tidigare okänt namn på listan som du springer på vid nästa event eller någon du vill bjuda på en fika för att utbyta idéer med. Det är det vi vill uppnå med listan och vår tanke är också att på sikt följa upp ett par av dessa namn för att kort och gott få veta mer om varför de tror att de tagit plats på listan.

HR-Personer att hålla koll på

Andrea Brönnegård – PlantVision AB

Anela Brandic – Bravura Sverige

Anna Mindelöf – Fenix Outdoor

Anne Ek – Scandic Hotels

Caroline Asplinger – Black Lizzy

Charlotte Hahne – Wise

Daniel Yousefi – SKL Kommentus AB

Henrik Fontin – Jernhusen AB

Ida Wiberg – H&M

Johanna Gustavsson – Södra

Johanna Ragnhammar – Net Insight

Jonas Klang – Telia

Josefine Israelsson – L’Oréal

Julia Samuelsson – CEVT

Kristina Elliot – Rehappen

Linda Myhrman – MTR

Linnea Kaiser – Stena Line

Madeléne Granath – AB Nymans Ur

Magdalena Krysiak – Sportamore

Monika Tahiraj – Telavox

Petra Flensburg – OrganisationsEnergi

Rebecka Svennerstedt – Massive Entertainment 

Sara Romlycke – Monki

Tony Pedersen – 1337

William Wallin – Perstorp