Jag tror inte att jag är ensam om att uppskatta att ha en god podd i öronen när jag tillexempel springer, åker bil eller tar en promenad. Ett enkelt och behagligt sätt att få inspiration och ta till sig nya insikter. Mitt eget poddlyssnande har gått i perioder och jag har haft mina ”säkra kort” när det gäller poddar och har varit dålig på att plocka in nya poddar i min spellista. För ett tag sedan efterlyste jag därför vad ni andra lyssnar på. Och tipsen strömmade in! Eftersom jag känner ett visst ansvar för att tipsa om saker har jag varit mån om att lyssna på minst ett avsnitt av alla till mig rekommenderade poddar. Subjektivt har jag också valt tre favorit-poddar som det både tipsades om och som jag också själv har följt ett tag.

Alla poddar är inte HR-brandade men alla behandlar på ett eller annat sätt HR i min mening. Har du en favorit-podd som vi andra absolut inte får missa – lägg gärna till den i en kommentar nedan.

Bästa podd-tipsen

HR Poddar värda att lyssna in

(Ingen inbördesordning på listan!)

Vilken är din favoritpodd?