Om lite mindre än en vecka så går SIME HR Summit av stapeln. HR Sverige kommer såklart vara där och vi tog oss ett snack med Tommie Cau som håller i trådarna om vad som väntar oss nästa vecka.

Sime HR Summit – vad kan vi förvänta oss?

Ni kan förvänta er en energifylld eftermiddag full av inspiration, ny kunskap, passionerade talare och nyfikna gäster. I år utforskar vi jakten på Change-Makers, något vi menar blir allt viktigare för alla organisationer som vill lyckas i den digitala tidsåldern. Vi ser att mitt i den digitala ångest många ledare och organisationer upplever nu skapas behov av nya talanger, som kan leda i digital transformation. Det behöver HR chefer förhålla sig till och det ska vi belysa från olika perspektiv.

Hur är upplägget?

Vi kör hela eftermiddagen den 11 november och det blir mycket intervjuer, paneldiskussioner och samtal och väldigt lite powerpoints.

Vilka kommer stå på scen i år?

Det är ett extremt härligt gäng! Vi pratar om formeln för Change-Makers med ledare, HR chefer och experter från några av de mest framgångsrika företagen idag. Bland annat träffar vi Cristina Riesen, Europachef för Evernote, Ciara Smyth, Chief People Officer på King.com och Annika Steiber som är rådgivare och forskare på ledarskap och som fått unik access till innovativa bolag bl.a. Google, Tesla och Twitter.

Vad ser du själv mest framemot på årets Sime HR Summit?

Alltihopa! Det blir en helhet som jag gillar. Men Milad Mohammadis och Anna Lithagens ”Letter to the HR Director” kommer blir extra spännande. Det är två starka Change-Makers som publiken borde vilja rekrytera alla dagar i veckan.

Vem kommer sitta i publiken?

Det är främst HR direktörer och HR chefer och de kommer överallt ifrån, från storbolag och unga tillväxtbolag och olika sektorer. Gemensamt är att man har ansvar för frågorna och vill vara i framkant i ledarskap, HR och jakten på talanger. Vi bjuder även in utvalda experter.

Om jag vill gå, hur gör jag?

Eventet är för inbjudna gäster och det börjar bli fullt, men vi har några platser reserverade för de som ansöker. Är du HR chef eller ledare och vill gå så ska du genast ansöka om en biljett på vår webbplats.