Klädföretaget Gina Tricot aviserade idag att man behöver se över sina kostnader och att 50 personer får lämna företaget. Vilket är såklart är tråkigt och säkerligen upprörande och känslosamt för de anställda på Gina Tricot. Och nu kanske det här är att göra en höna av en fjäder men under eftermiddagen skickar deras officiella Instagram-konto.

BVLFixpCIAAuESL

Och som sagt, kalla mig gärna känsligt men att samma dag som man annonserat att det sker neddragningar på sitt företag, att samma dag skicka ut den här bilden kan inte vara enligt handboken. Vi vet för visso inte så mycket om bilden. Det kan ju vara en medarbetare som verkligen längtar efter helgen? Men för mig symboliserar i alla fall den här bilden att det glappet mellan marknad och HR fortfarande alldeles för stort. Jag tror att HR behöver vara involverad mer i marknadsarbetet och vice versa i alla fall. Kanske ska det vara business as usual? Vad tycker du?