Jag vet inte hur många gånger de senaste året jag har hört om nya tjänster som ”skall revolutionera rekrytering via nätet” men det är fler gånger än jag kan hålla reda på. Är det inte en ny tjänst som mäter hur jobb sprid i nätverk (funkar alltid dåligt) så är det någon ny teknisk tjänst som är alltför komplex för att kunna användas praktiskt. Därför glädjer mig det att se att någon faktiskt verkar ha lyckats. Och det med enklast tänkbara medel.

Det är back to basic. En lunch – ett möte. Det är ofta så allt börjar. Inga tekniska och komplicerade lösningar. Strålande.

Siten är biljant i sin enkelhet och sin koppling mot LinkedIn som är mitt absoluta favoritnätverk (och det nätverk där vi svenskar ännu inte sett en bråkdel av värdet).

Så vad väntar du på? Se till att få ihop folk som bör luncha ihop!

 

Här kan du läsa mer om teamet bakom, ett ganska gediget team så att säga.