HR Sveriges blogg har funnits i lite mer än ett och ett halvt år och har under denna tid hunnit bygga en trogen och gedigen läsarskara. Bloggen är tänkt som en plattform för olika aktörer att framföra sina tankar och åsikter kring ämnet HR. Vi har ett antal fasta skribenter men jobbar också aktivt med att låta gästskribenter använda bloggen som plattform för sina åsikter och tankar.

Inför hösten söker vi ha fler fasta skribenter. Vi tror att du som är fast skribent hos oss brinner för HR och vill dela med dig av dina tankar kring ämnet. Vidare tror vi att du antingen studerar HR-relaterade ämnen vid högskola/universitet eller arbetar med HR-relaterade frågor i en organisation.

Som fast skribent utgår ingen ersättning men väl en plattform och möjlighet att nå ut till människor inom HR på ett effektivt sätt. Du förbinder dig inte att skriva ett visst antal inlägg per månad men vi ser gärna att du postar 1-2 inlägg per månad.

Låter detta som något för dig?

Kontakta gärna mig via mail eller telefon; 0768 – 72 54 54