Det har efterfrågats en lista på HR konferenser för 2022.

Och  vi är inte sämre än att vi vill försöka tillgodose vad ni frågar efter.

Skicka in ditt eget event

För att få en lite mer långsiktig lösning så har vi nu också löst det så att ni som anordnar event kan skicka in ert event. Det är såklart helt gratis!

Ditt event kommer skickas in för granskning och sedan publiceras på vår site där flera tusen besökare kommer i kontakt med det. Win-win!

Vi har gjort vårt bästa för att fylla listan med så många relevanta HR konferenser 2022 som möjligt men det finns säkert fler därute och har vi missat något så lägg som sagt gärna in det själv direkt via siten här.

HR Konferenser 2022

2022 börjar kännas som året då de flesta HR konferenser kommer att komma igång runt om i världen. Listan innehåller en mix av HR konferenser som sker både digital och fysiskt på plats, något som också verkar bli allt vanligare. Att det är både och helt enkelt. Men efter två år av att mest sitta framför en skärm är det kanske många som längtar ut i minglet igen? Vi ser framemot att träffas fysiskt igen i alla fall!

För den som direkt vill ha ett HR event att gå på kan vi rekommendera HR Core Nordic som är ett digital event som går avstapeln den 18-19 maj och som är helt gratis.

(Och ja, lite biased är vi eftersom undertecknad kommer prata om framtidens arbetsplats på den här konferensen. Agendan ser även utan den paneldiskussionen väldigt bra ut ska sägas!)

Letar du efter andra HR konferenser 2022 finns det förhoppningsvis något bland alla i listan som passar dig!

Var hittar du då alla eventen? Antingen via menyn ovan eller genom att klicka här.

Bokmärk gärna sidan eftersom den förhoppningsvis kommer vara en dynamisk och levande sida.