Reflektion. Har nu vid några olika tillfällen blivit kontaktad av studenter som hittat min profil på LinkedIn. Kul. En student undrade om jag kunde ställa upp som mentor, och eftersom jag har varit det tidigare och tycker att det är givande svarade jag ja samma dag, med frågan hur vi går vidare. Svaret blev…tystnad. En annan student undrade om jag ville komma och föreläsa på utbildningen, vilket jag svarade att jag ville. Det vore ju jätteroligt. Svaret blev…tystnad. Jag förstår att man skickar ut förfrågan till många och kanske väljer den som svarar med den intressantaste profilen. Det är helt ok. Men meddela mig det, eftersom jag tagit av min tid att svara. Dessutom villig att ge ännu mer av min tid utan kostnad. Det är lätt, och dessutom nödvändigt i det kommande arbetslivet, att återkoppla till de man varit i kontakt med. Oavsett vilket sammanhang det gäller.

Tack!