Ny skribent – Jenny Nielsen

Vi är glada över att kunna presentera ännu en ny skribent hos oss – Jenny Nielsen!

jennynielsen

Om Jenny:

En engagerad personalvetare sedan 13 år som arbetat inom offentlig sektor både med brett HR-arbete och specifikt med ledarutveckling och verksamhetsutveckling. Jag brinner för ledarskap och älskar att ställa frågan ”varför”. Sedan drygt ett år arbetar jag som HR-chef i en förvaltning i en stor organisation och blir inblandad i alla olika typer av ärenden i stort och smått, såväl arbetsrättsliga frågor och rehabiliteringsärenden som kvalitetssäkring och utveckling av processer.

Välkommen Jenny!

Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

Lämna ett svar

Netigate

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!

Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser