Ny skribent – Therese Wikström

Vi är glada över att kunna presentera en ny skribent hos oss – Therese Wikström!

therese_space

Så här beskriver Therese sig själv;

Utbildad personalvetare (2014) med passion för kompetensförsörjning och förändringsarbete. Idag jobbar jag som arbetsförmedlare. I mitt arbete träffar jag massor av olika människor under rehabiliterings processen för på sikt styra mot arbete.  Arbetet är operativt och strategiskt på samma gång, med fokus på individen i samhället.

Något som ligger mig varmt om hjärtat är allas lika värde. Jag anser att alla människor förtjänar en ärlig chans och att alla människor har potential. Hellre tro för mycket på en människa än att döma och misstro.

Håll utkik på bloggen imorgon – då kommer första inlägget från Therese!

Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

Kommentera

Netigate

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!

Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser