Idag är det fem år sedan det första inlägget skrevs på HR Sverige. 863 tappra unika besökare besökte oss den månaden. Det är ungefär lika många besökare vi har på en bra dag nuförtiden men vi är lika tacksamma nu som då över att ni vill läsa våra inlägg.

När vi började var blogglandskapet bland HR-bloggar något annorlunda än det nu är och det fanns ett gäng bloggare som regelbundet skrev och debatterade HR-relaterade ämnen. Idag är vi bara ett fåtal som fortfarande skriver om HR på svenska, vilket är synd! Det vore roligt med fler bloggar som täcker ämnet HR.

HR Sverige Bloggen startades som ett komplement till HR Sverige och med tanken om att ge HR en arena för lite längre texter och öppet för i princip vem som helst att skriva på. Över åren har vi haft över 50 olika skribenter som skrivit på bloggen – stort tack för att ni har velat bidra till vår blogg! Hittills har det varit en fantastisk resa och vi ser med tillförsikt fram emot kommande fem år!

Vill du inte missa vad som händer framöver? Anmäl dig till våra bloggutskick!

Foto: flickr/A♥