Vi hör rykten om att du har något på gång! Kan du berätta mer?

37f082fSjälvklart gör jag gärna det! Den 27 maj samlar vi ett 60-tal gäster för en helkväll om Employer Branding på Google. Det bjuds på mingel och trendspaningar om hur vi skapar de starkaste arbetsgivarvarumärkena för att attrahera och behålla rätt talanger. Målet när jag och några branschkollegor startade Employer Branding Movers & Shakers förra året var att skapa en plats där chefer, ledare och specialister med ansvar och passion för employer branding kunde mötas och utveckla varandra och området i stort. I en neutral, öppen och bra form där vi kan umgås och dela med oss bolag emellan. Denna gång ska vi göra detta hos Google och det blir bland annat spaningar om digitala möjligheter, hälsan som employer branding strategi och den ökade personifieringen av våra varumärken.

Spännande! Vad kommer skilja det här från andra event om Employer Branding?
Dels är det formatet och stämningen, där vi kombinerar ett after-work mingel för härliga och vassa människor med kunskap och trendspaningar. Vi vill att alla ska kunna ta med sig något nytt hem, både i termer av inspiration och kontakter. Sen tror jag folk kommer att gilla mixen av speciella gäster, där vi bland annat pratar med Ann-Sofie Forsmark som är Hälsochef på PwC, Employer Branding författaren Anna Dyhre, Spotifys globala HR-chef Katarina Berg, Claes Eriksson som är Industry Manager på Google Sverige och flera andra spännande filurer. Sen sticker atmosfären och lokalen ut. Förra året var vi på Audi Forum Norrmalmstorg, där fortfarande ganska få har varit. Nu är vi på Google, där garanterat ännu färre har varit. Det är så klart väldigt roligt att kunna bjuda in till kvällen tillsammans med folket på Google

Hur gör jag om jag vill gå?
Då ska du direkt gå till eventsidan och anmäla ditt intresse så skriver vi upp dig på väntelistan. Vi har begränsat antal platser och våra inbjudna gäster har förtur men vi har reserverat ett antal platser till personer som vi råkat missa och som verkligen borde få komma. För att få komma behöver du vara HR- eller Kommunikationschef eller ansvarig/specialist inom Employer Branding. Stämmer det på dig ska du absolut skriva upp dig! Vi kommer att höra av oss till alla efter den 21 maj med svar på om det finns plats.