Välkommen. Du har kanske varit här tidigare. Det här är vår blogg och som du ser har det inte hänt så mycket här den senaste tiden. Vi tänkte ändra på det och tänkte höra om du vill vara en del av den förändringen. Vår blogg är inte den vackraste eller den mest besökta i Sverige men för att vara en relativt inaktiv blogg om en nischad bransch är vi ändå nöjda med att ligga på konstant runt 2400 besökare per månad. För nu i alla fall. När du har börjat blogga hos oss kommer de siffrorna givetvis ha gått upp. Du är ju sådan, en sån som får folk att läsa och engagera sig.

Vem tror vi att du är då?

– Vi tror du arbetar med eller studerar HR. Eller för den delen arbetar med rekrytering, bemanning eller som chef. Du kan vara anställd eller egen företagare. Offentlig eller privat sektor spelar ingen roll.

– Vi tror du kan skriva. Skriva så du engagerar folk både utanför HR-sektorn och innanför HR-sektorn. Använder du metaforer som folk fattar är det ett plus. Du har inga problem att leverera en text varannan vecka som är det krav vi har på våra skribenter.

– Hud som en vattenbuffalo mot kommentarer som kan dyka upp i kommentarfältet.

Varför ska du blogga hos oss då?

– Du får en plattform som hjälper dig nå ut. Vi vågar lova att du kommer att bli läst.

– Du slipper skaffa en egen plattform att blogga på. Ingen teknik – inget krångel. Vi löser det.

Länkkraft till egen blogg/hemsida.

– Den sköna känsla att bidra till utveckligen av HR.

Oväntade förslag. Det har vi fått.

Låter det intressant? Skicka en ansökan med en motivering om varför du ska bli bloggare hos oss till johannes@hrsverige.nu. Vi vill ha din ansökan senast den 30:e november.

Kort info om bloggen.
Grundades: 2010
Läsare sedan starten: 63658
Läsare per månad i snitt 2012: 2479