Veckans HR – vecka 18

  Två veckor utan Veckans HR är nytt bottenrekord men nu tar vi nya tag. Våren är här och snart kommer vi kora årets HR-blogg 2011. Har du förslag på en blogg? Kontakta oss och berätta om den!
Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

5 Responses to “Veckans HR – vecka 18”

 1. Doktor Spinn skriver:

  Tack för fint omnämnande Johannes! Fast jag tycker själv att jag var lite tråkig i den där intervjun om personligt varumärke. Här svarar jag med lite mer drag under galoscherna på några studentfrågor i samma ämne: http://jerrysilfwer.posterous.com/uppsatsfragor-om-mitt-personliga-varumarke-i

  Du trummar på rätt bra själv förresten, du måste vara en av landets ledande HR-bloggar vid det här laget?

 2. Fredrik Johnsson skriver:

  Vi misstänker starkt att HR Sveriges blogg åtminstone är topp 3 inom HR i Sverige gällande unika besök. Var inom topp 3 den är vet vi dock inte, men det finns en fin trend som vi hoppas på att fortsätta med 🙂

 3. Johannes Sundlo Johannes Sundlo skriver:

  Fint folk ska fina omnämnanden ha!

  Precis som Fredrik skriver så tror jag också att vi är topp tre. Vi vill ju såklart vara ledande och det är dit vi strävar.

  Något som är roligt är att det sakta men säkert börjar ploppa upp andra HR-bloggar, ju fler ju bättre säger jag. För övrigt tycker jag vi får se till att våra vägar korsas över en kopp kaffe någon dag.

  Ha det fint!

 4. Doktor Spinn skriver:

  Såklartt ska vi styra upp det, jag är i Sverige mycket i sommar – vi får hitta något bra läge då! 🙂

 5. Toni Ahlström Toni skriver:

  Jag tycker att det är roligt att Magnus refererar till Andreas, sedan skriver jag om Magnus här. Snacka om att jag mötte Lassie:) och att inte skriva om något.

  Dock rockar Andreas, alltid. Mer än alla oss andra, alltid, på riktigt:).

Kommentera

Netigate

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!

Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser