HR Sverige grundades i november 2009 med ambitionen att skapa en plattform för människor inom HR-yrket att mötas på online. Från och med januari i år kopplades en blogg till siten med syfte att i lite längre artiklar inspirerar, informera, irritera och skapa diskussion kring aktuella ämnen.

HR Sverige bloggen läses av cirka 1000 besökare per månad och har ett ständigt ökande antal läsare.

Inför hösten söker vi dig som vill vara fast skribent på HR Sverige-bloggen. Vi tror att du som vill bli skribent förutom att kunna skriva också har åsikter, tankar och funderingar kring området HR. Om du har tre veckors erfarenhet av att ha praktiserat på en HR-avdelning, är nybliven Personalvetar-student eller om du har jobbat 25 år på en personalavdelning spelar ingen roll, det viktigaste är att du har intresse för HR.

Som fast skribent förväntar vi oss att du skriver 2-3 inlägg per månad som på ett eller annat löst sätt har koppling till HR-området.

Varför skriva hos oss då? Förutom att du når ut till en stor skara människor med liknande intresse så bygger du även ett digitalt spår och bygger ditt personliga varumärke. Dessutom tror vi att en bra HR-blogg stärker HR-yrkets roll och främjar utvecklingen inom området.

Så vad väntar du på?

Maila oss redan nu eller om du är lagd åt det lite bekvämare hållet så lämnar du bara en kommentar nedan.

Vi hörs!