Idag kollar vi vad Edmée Hjertberg gör i sommar

Vem är du?
Nyutexaminerad personalvetare som precis påbörjat sitt första ”riktiga” jobb inom HR-branschen som HR-assistent.

Vad gör du i sommar?
Jag kommer jobba hela sommaren (med undantag för en veckas ledighet) på Stora Enso Kvarnsveden AB, som HR-assistent. Ledig tid går åt till att umgås med alla nära och kära, med sol, bad och grillning så mycket jag bara orkar!

Planer för hösten?
Min anställning på Stora Enso pågår fram till årsskiftet, så hösten tickar på i samma anda som sommaren (fast med mindre sol och bad).

Vad är HR-yrkets största utmaning i höst?
För mig kommer den största utmaningen att vara att komma in ordentligt i mitt nya arbete och arbeta hårt för att lära mig så mycket jag bara kan på den tiden jag ska vara här. Som nyutexaminerad kliar det i fingrarna efter att få omsätta alla år av teori till praktiskt arbete.

Sist, ditt bästa sommartips?
Att utnyttja och njuta till fullo av alla ljumma långa sommarkvällar vi har framför oss!