Idag får vi lite insikt i vad Karl Neuman hittar på i sommar!


Vem är du?

En 28-årig personalvetarstudent som strävar efter att utveckla sig själv och andra. Jag är dessutom studeranderepresentant i Sveriges HR Förening styrelse i västra Sverige där jag fungerar som en länk mellan föreningen och studenter. Det görs bland annat genom att uppmärksamma studenter på vår existens, värva medlemmar, fånga upp studenters tankar, berätta om vad föreningen gör och få studenter att närvara vid våra arrangemang för att de ska kunna träffa yrkesverksamma.

Vad gör du i sommar?

Sommaren ägnar jag huvudsakligen åt att följa fotbolls-VM och jobba på hemavdelningen på Åhléns City i Göteborg. Utöver det spenderar jag förhoppningsvis mycket tid på bad, grillning och annat umgänge med vänner.

Vad hittar du på i höst?

I höst påbörjar jag tredje året på personalvetarprogrammet vid Göteborgs universitet. Jag kommer också åka upp till Stockholm för HR-dagarna 22-23 september och närvara vid övriga lokala aktiviteter föreningen anordnar.

Vad kommer Sveriges HR-förening hitta på för grejer i höst?

Vi kommer som vanligt hålla några seminarier, som det ser ut nu kommer de bland annat att behandla generationsfrågor och hälsoarbete. I december planerar vi att ha en julavslutning med extra mycket tid avsatt för mingel.

Bästa sommartipset?

Nätverka och njut! Ta tillvara på tiden och våga stanna upp för att njuta av de små detaljerna i din omgivning.

Tack och trevlig sommar Karl!