Vi fortsätter att undersöka vad våra medlemmar ska hitta på i sommar. Närmast ut är Emil Lindström!

Vem är du?
Jag är en 88:a som just blivit examinerad personalvetare. Kommer från Lidköping och har pluggat programmet i den närliggande staden Skövde. Jag bor just nu hemma i Lidköping. Jag är väldigt mångsidig men har passion för träning och att träffa människor jag kommer bra överens med.

Vad gör du i sommar?
Jag har blivit projektanställd via Academic Work på ett byggföretag där jag jobbar som kassamedarbetare, i Skövde faktiskt så det blir ett kärt återbesök på vardagarna och vissa helgdagar då jag pendlar. När jag inte jobbar tänker jag njuta av varje dag av sommaren tillsammans med vänner och bekanta. Blir några utflykter men har inte allt för mycket planerat. Just nu är det fotbolls-VM som hägrar såklart!

Planer för hösten?
Planen är att plugga vidare till en master, kanske i Linköping.

Vad är HR-yrkets största utmaning i höst?
Det som jag tycker ser ut att behöva satsas mer på i framtiden är analyser av omvärlden och en mer förutseende inställning framför allt. Det händer saker både globalt samtidigt som företag i stort har nya behov än de haft tidigare.

Sist, ditt bästa sommartips!
Njut av sommaren och ha kul, en helgsutflykt till kusten tycker jag är toppenskönt för att ge ett exempel!

Tack Emil och ha en trevlig sommar!