Den 14 januari kikade vi igång bloggen här på HR Sverige och vad har vi hunnit med sedan dess då?
96 blogginlägg har det hunnit bli som handlat om allt ifrån Bemanningsföretag, Annorlunda jobbsökande och hur vi ska glömma cv:t och tänka portfolio. Vi har dessutom röstat fram årets HR-blogg och varje vecka kört Veckans HR.

Ni besökare har hittat hit allt eftersom och totalt har cirka 2500 unika besökare besökt blogge och totalt har cirka 6000 besök noterats. Numer ligger vi stabilt på cirka 50 unika besökare per dag med en liten nedgång på helgerna.

Vi vill givetvis utveckla bloggen så har du tankar, idéer och förslag på hur vi kan utveckla bloggen så är det bara att höra av sig i kommentatorsfältet. (Detsamma gäller om du vill hylla oss, dunka oss i ryggen eller bara dra av en spontanapplåd)

Vad som väntar nästa halvår inom HR-världen i Sverige vet ingen men en sak är säker – det som händer händer på HR Sverige på ett eller annat sätt.