Sveriges bästa HR-blogg!

Vinnaren är korad! Nästan 400 tog chansen och röstade fram årets HR-blogg som blev ingen mindre än:

Marie Föreborgen och hennes HR-blogg på Computer Sweden.

Förutom den stora äran vinner Marie länkplats högst upp på vår blogg ända fram till augusti!

Eftersom responsen på tävlingen har varit otroligt bra så har vi bestämt oss för att göra detta till en årligt återkommande tävling så var det inte just din blogg som vann i år gäller det att lägga i en extra växel tills nästa år. Har du ingen blogg ännu? Under hösten kommer vi publicera någon form av gudie hur du kommer igång och skriver en blogg.

Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

2 Responses to “Sveriges bästa HR-blogg!”

 1. Ingrid Iliou skriver:

  Tips till nästa års tävling!

  Granska innehåll och kvalitet – skaffa en opartisk jury som får utse vinnaren. Att som nu tävla med endast ”antal röster” säger inte så mycket om innehållet i bloggarna…

  Med vänliga hälsningar
  Ingrid Iliou

 2. Johannes Sundlo Johannes Sundlo skriver:

  Hej Ingrid!

  Tack för din feedback, vi tar med oss den inför nästa års tävling. Vi funderade på alternativ som inkluderade en jury inför tävlingen och nu tittar vi hela tiden på hur vi ska kunna utveckla röstningssystemet inför kommande år och sneglar på hur andra branscher gör när de korar den bästa bloggen.

  Syftet med tävlingen i år var skapa intresse, utbyte och dialog kring de HR-bloggar som finns runt om i Sverige. Vi hoppas att vi bidragit till att alla ni som deltagit känner att ni fått mer inspiration, hunger och passion för att fortsätta arbetet med de bloggar som ni alla som var nominerade skriver.

Lämna ett svar

Netigate Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!