Ritualer, dofter och engagemang. Det är temat på veckans avsnitt av
#HREats när vi gästas av Rituals Cosmetics Nordiska HR-Chef Emelie Gyllner! 

Emelie Gyllner berättar vikten av att arbeta strukturerat och strategiskt med kultur, att våga digitalisera HR-processer tidigt och testa sig fram.

”Jag tycker det är så kul med innovation.” säger Emelie  som implementerat nytt HR-system och digitaliserat sina rekryteringsprocesser. ”&Frankly har varit en partner, där vi lyfter fram våra medarbetare och tar in inspiration” utvecklar Emelie på frågan hur man bibehåller en kultur när man växer så snabbt som Rituals Cosmetics gjort.

Sist men inte minst så delar hon med sig av vikten av ritualer och framförallt två ritualer som är extra viktiga i vardagen för Emelie sedan hon började på Rituals som får henne att komma ner i ett lugn i vardagen. 🧘🏻‍♀️

Precis som vi pratar om i intervjun är det full fart framåt och konstant förändring inom Rituals. Sedan denna film spelades in, har Rituals hunnit med både pandemi och tillsatt en ny VD, Joakim Klingsell. Temat med vloggen här är kultur, vilket de konstant fokuserar på att utveckla.

Vill du ser fler avsnitt av #HREats? Här hittar du förra veckans avsnitt med Elgigantens HR-chef Hanna Bergfäldt. Som vanligt hittar du också alla avsnitt av #HREats på Joblyns Youtube-sida.