HR-vloggen #HREats från Jobylon släpper en extrainsatt vloggserie med fokus på krishantering och digital gemenskap under coronapandemin.

I denna specialserie möter tittarna experter inom bland annat digitalt samarbete, företagskultur på distans och nätbaserad rekrytering. Spännande samtal utlovas med fokus på upplevelser och utmaningar som pandemin orsakar, och hur man tacklar problemen. Syftet är att möjliggöra och främja kunskapsutbyte, samhörighet och gemenskap inom HR.

“I tider som denna behöver vi ta till extrainsatser för att klara oss ur det här tillsammans, inte minst inom HR. Det extra viktigt att möjliggöra och främja kunskapsutbyte, samhörighet och gemenskap.”, säger Louise Andersson, Marknadschef på Jobylon.

Det första avsnittet gästas av Sveriges HR Förenings generalsekreterare Lena Bjurner. Hon pratar om vikten av att arbeta faktabaserat och navigera genom krisen med medarbetaren i fokus. Vi kommer även att få se paneldebatter från HR avdelningen på Akademiska Sjukhuset i Uppsala och HR-konsulter som representerar näringslivets olika perspektiv och mycket mer.

Ni följer serien här på HR Sverige-Bloggen och på Jobylon’s YouTubekanal.