Ny skribent – Louise Carlsson Orning

Vi är glada över att kunna presentera ännu en ny skribent hos oss – Louise Carlsson Orning!

louise

Om Louise:

Är personalvetare och just nu HR-konsult inom Stockholms Läns Landsting. Som HR-konsult jobbar jag nära verksamheten och stöttar chefer i alla tänkbara HR-frågor. Jag har tidigare varit frilansande HR-konsult med blandade uppdrag inom statlig och privat sektor. Skulle jag bara få jobba med två typer av frågor framöver skulle jag önska att det var arbetsrätt och att coacha chefer i sitt ledarskap – hårda och mjuka frågor i kombination. Är en kunskapstörstande arbetsmyra vilket lett till att jag just nu läser in en kandidat i statsvetenskap på Stockholms Universitet. Ett ämne som är förvånande nära besläktat med HR. Kanske borde det inte vara så förvånande, för egentligen handlar ju nästan allt här i välden det mest intressanta som finns – oss människor.

 

Håll utkik på bloggen imorgon – då kommer första inlägget från Louise!

Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

Lämna ett svar

Netigate Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!