LinkedIn: Nya funktioner

LinkedIn lanserade förra veckan en ny feature som gör det möjligt att se på vilka som varit inne på din profil. I läget där du inte betalar för LinkedIn kan du inte få upp någon detaljerad information utan bara se att till exempel ”Someone at Volvo IT” har varit inne och tittat på vad du är för filur. Om du betalar för tjänsten får du upp mer information är bara den lilla hinten.

I uppdateringen av sidan ingår också att du nu får upp hur många gånger du kommit upp i sökresultat den senaste tre dagarna. Ska bli intressant att se de siffrorna stiga i takt med att LinkedIn mer och mer börjar användas för headhunting.

Vidare får man även information om hur ens nätverk ser ut.

En matnyttig och bra uppdatering från LinkedIn. Det märks att de jobbar ganska hårt på att visa sin styrka som nätverk just nu. Efter att först släppt mer information om antalet användare i varje land så lägger man nu till detta som ett ytterligare ”bevis” på att LinkedIn används och att du som användare har nytta av det. Smart strategi!

Imorgon fortsätter vi med en relativt ny funktion på LinkedIn nämligen att du nu mer kan följa företag.

Johannes Sundlo

Arbetar som HR Business Partner. Ansvarig för bloggen här på HR Sverige.

3 Responses to “LinkedIn: Nya funktioner”

  1. […] LinkedIn: Nya funktioner […]

  2. […] LinkedIn: Nya funktioner […]

  3. […] över en massa andra sköna gamla inlägg också som rapporten när dom släppte möjligheten att kolla vems profil man varit inne på. Tänk vilken grej det var då! Lite drygt ett år senare rapporterade Johan officiella siffror […]

Kommentera

Netigate Great Place to Work - Sveriges bästa arbetsplatser

Missa inga lediga jobb inom HR & Personal!